måndag 11 januari 2010

JULI-AUG-SEP


JULI: Tar en husvagn och åker till Hultsfred där jag obegripligt nog får se Kings of Leon, och kanske en av de bästa spelningarna 2009 med Killers. Fotar i Fiskebäck, spenderar lönen, badar och skatear med Jöran.

AUGUSTI: Åker med Julia när hon flyttar till Stockholm. Får äntligen se Coldplay, magiskt! Sen kommer Peter, Pehå & Jens upp och vi går på Popaganda och räjvar till bl.a. Steve Aoki och Lykke Li. Mycket smultronsvin och mycket regn och skjutsning på cyklar. Vi samåker hängmatta, dricker varm choklad & grillar på takterassen. Firar Pehå & Julias födelsedag med fint kalas. Njuuuuter av livet i Linneas trädgård innan Weekdayparty. Går på kulturkalaset och MMSar hästbilder till Dannie nästan varje dag.

SEPTEMBER: Framkallar den första analoga fotorullen, där är det mycket bad från Saltholmen & Sisjön. Åker till Stockholm och tar in sommarens sista suck när vi cyklar med solen i ögonen på en grusväg på väg till Julias mormor och morfar och äter raclette. Festar, går på Skansen och chillar med morötter och dipp. Går på Håkans spelning på Liseberg enligt tradition och känner att hösten är på gång.

1 kommentar:

Julia sa...

det här kvartalet är inte långt efter! 6 månaders sommar is the SHIIIET! Och festivaler, kärlek, bad, PARTYN, vänner = OBESKRIVLIG kärlek och glädje! <3 <3 <3