torsdag 16 december 2010

7 saker

Ojojoj. Min finfina klasskamrat Emelie hittade min blogg och kom med en kedjeutmaning, Beautiful Blogger Award. Har aldrig gillat det där med kedje-grejer för det verkar läskigt men när det kommer till bloggande är det en helt annan femma. Nu får jag ännu ett tidsfördriv och en bortförklaring från hemtenta/uppsats-skrivande. Yäy. Dealen är så att jag ska berätta sju saker om mig själv, och sedan kontakta ytterligare sju personer som jag vill veta sju saker om. Det där med att hitta sju personer som bloggar är nog inga problem egentligen... men jag känner inte så många av dem. Får se hur det går, kan ju alltid föra det vidare till några! Men låt mig starta med mig själv:1. För första gången i mitt liv känner jag att jag är på rätt spår i mitt liv. Det betyder inte att jag kommer läsa c-kursen i konstvetenskap & att jag vet exakt vad jag ska göra, men att jag inte är på rätt spår är det inget snack om. Dagarna på Röhsska är något av det roligaste som hänt på länge och jag önskar att de var längre dagar även om jag blir trött av att stå upp.


2. Jag är så jävla kär. Det är helt underbart och jag vill, önskar och hoppas att det ska kännas så här i framtiden och för alltid. Även om alltid och framtid är två rätt så skrämmande ord i sig. Peter är min bästa vän, den snyggaste personen jag vet, helt otroligt kreativ och jag slipper vara rastlös i hans närhet och sedan jag träffade honom har jag haft roligare än någonsin tidigare. Jag älskar hans breda axlar, hans finaste leende och att han kan vifta på öronen.

3. Jag är helt koko när det kommer till musik. De flesta låtarna jag hittar lyssnar jag på i max 2 veckor, sedan har jag tröttnat för att jag spelat dem på repeat för mycket. Jag gör nya spelningslistor på spotify varannan vecka och lyssnar oftast bara på enstaka låtar av olika band även om jag har vissa klassiker som verkar hålla i sig.

4. På senaste har det ofta blivit så att när jag ska plugga har det slutat med att jag målar akvarell istället.


5. Jag tycker inte om alkohol. I någon form. Kanske druckit för lite i mina dar? Eller så är jag allergisk. Vet ej. Ibland är det jättejobbigt att inte vilja bli full när alla andra beter sig som svin, men för det mesta överlever jag ändå. Uppenbarligen.


6. Jag älskar att gråta. Det är det mest befriande som finns och det spelar ingen roll om jag gråter av glädje eller för att jag är ledsen eller rädd. Det är bara skönt och även fast det inte löser problemet för fem öre känns det alltid lite bättre efteråt.

7. Om jag mår lite temporärt dåligt finns det inget bättre än att ta en dusch och skölja bort allt dåligt. Eller se på film och få hoppa in i någon annans värld och slippa tänka på allt som känns svårt och jobbigt och hemskt. Film är det näst bästa jag vet alla kategorier.

Sådär. Och så skulle jag utse sju personer jag med. Vi börjar med ett säkert kort - Julia, min underbaraste vän som inte bott i Göteborg på allt för länge men som är bäst på att vara glad & pepp & fin. Jag borde ju även säga åt Familjen att skriva något, valfri skribent! Sen två personer som jag inte känner alls för väl som ändå lyckas få mig glad med sina fina & känslopumpade bloggar - Marie och Julia :) Det blev bara fyra, men låt gå. Go ahead!

2 kommentarer:

Julia sa...

Åååh, jag gillart! Nu har jag också skrivit, men var inte så värst bra på att vidarebefordra.. :)

Julia. sa...

Det tog mig ganska lång tid...men nu har jag faktiskt skrivit de där sju sanningarna! Ja, det är också sant! Hurra!