måndag 11 januari 2010

JAN-FEB-MARS

JANUARI: Har en sista häztfäzt som hejdåparty och drar sedan till Vietnam där vi börjar ett år som inte kommer glömmas i första taget!


FEBRUARI: Kulturkrockar med Asien. Spenderar en deeel tid på hotellrummet med att stretcha, äta skittles och se dåliga filmer på tv efter att ha utforskat hela Saigon/HCMC. Sedan reser vi genom Vietnam och Kambodja till Thailand med en stor touch av Angor Wat, Mysterious Mark & GT-buckets. Backpackar runt på öarna med Emma & Dannie där vi dyker med Ban's, går på resdagbokens beachparty med Timbuktu & Tingsek och firar Nooms födelsedag med världens halsont som inte kan botas ens med whiskey.


MARS: Fortsätter resan genom Thailand. Blir bundisar med världens oklaraste ihopplock av människor av olika nationaliteter på ett family resort. Åker bil på ett flak i ösregn på väg från en festival, köper dricka på 7/11 och fortsätter festa. Klarar att pressa max 12 minuter på stranden. Flyger till Singapore där vi äter skräpmat och shoppar. Flyger vidare till Sydney och möter upp med Pehå & Malin. Kulturkrockas igen. Går 5 dagars surfkurs. Festar. Träffar Julia & Bea i Brisbane där jag tycker om att promenera i botaniska trädgården och läsa Twilight.

Inga kommentarer: